OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Interactieve ouderworkshop Kind van 9

2 januari 2020
  • 654 weergaven


– Zit jouw kind niet lekker in zijn vel en heeft het de leeftijd rondom de 9 jaar?
– Lijkt het wel alsof jouw kind al in de pubertijd zit?
– Vind jij het lastig om jouw kind te begrijpen en op een fijne manier te begeleiden?

Dan zou het zomaar kunnen dat dit alles te maken heeft met de bijzondere levensfase waar een ‘Kind van 9’ mee te maken heeft.

In de levensfase tussen 7 en 11 jaar gebeurt er veel in een kinderlijf. Het is een leeftijd waarin het gedrag, de gezondheid, leerprestaties en de algemene behoeftes van jouw kind veranderen. Deze fase wordt gekenmerkt door thema’s die meer aandacht gaan vragen zoals: eenzaamheid, onzekerheid, onbegrip, boosheid, angst, pesten, brutaliteit, heftige emoties, kinderziektes die weer actief worden enz. Ieder kind wandelt op zijn hele eigen manier door deze levensfase heen die meestal loopt in de periode van 7 tot 11 jaar. 

Wil je meer over deze bijzondere levensfase weten? Geef je op voor de interactieve ouderworkshop op woensdag 22 januari van 9.30-11.30 uur. De kosten voor deze workshop zijn €25,-. 

Kijk voor meer informatie over het Kind van 9 op www.coachpraktijkbinnenstebuiten.nl 

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.