OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

E-book; Hooggevoelig en boos nu gratis te downloaden

27 januari 2020
  • 671 weergaven

  • Aangeboden
  • 0628499281
  • Dorp: Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg, Zetten

Is jouw kind hooggevoelig of denk je wellicht dat hij/zij gevoelig is? En merk je dat er sprake is van boosheid? Geen leuke situatie...Soms lijkt het te verklaren maar een andere keer lijkt het uit het niets te ontstaan...Wat is er nu precies gebeurd?

Ieder kind is weleens boos, dat is ook gezond. Want boosheid is functioneel. Je kind geeft hiermee aan dat er wat speelt en/of geeft zijn grenzen aan. Toch laat het vaak een vervelend gevoel achter zowel bij de ouder als het kind. Hoe kan dit anders?

In mijn e-book vertel ik wat de meest voorkomende oorzaken zijn van boosheid bij jouw gevoelige kind en wat jij als ouder kunt doen om deze boze buien op te vangen.

Wil jij het e-book lezen en direct op de hoogte gehouden worden over andere onderwerpen m.b.t. hooggevoeligheid? Download hem dan nu via www.fijngevoeligcoaching.nl/gratis.

Groeten,

Linda Leenders


Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.