OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Sponsoren en meer


Sponsoren, donaties en partnerschap

Sinds januari 2016 is onsoverbetuwe.nl online, hét digitale online dorpsplein voor de gemeente Overbetuwe. Onsoverbetuwe.nl is een initiatief van inwoners/vrijwilligers uit onze gemeente, verenigd in de Stichting Buurtverbinders Overbetuwe. Om dit initiatief te kunnen realiseren heeft onze stichting financiële ondersteuning ontvangen van de gemeente Overbetuwe en het Oranje Fonds. Deze financiële ondersteuning is eenmalig, wat betekent dat we voor de komende jaren afhankelijk zijn van o.a. bijdragen van maatschappelijke organisaties, bedrijven en winkels én bijdragen van inwoners (donatie) uit de gemeente Overbetuwe om onsoverbetuwe.nl ook in de komende jaren uit te kunnen brengen.

In de komende tijd gaan we een drietal campagnes/acties uitvoeren om financiële middelen te verkrijgen:

1) Maatschappelijke organisaties; we vragen de woningcorporaties en zorg- en welzijnsorganisaties om onsoverbetuwe.nl te sponsoren met een vast bedrag per jaar. Wij bieden daarvoor (meer) naamsbekendheid en uitgebreide mogelijkheden op het online dorpsplein over o.a. wat de organisatie doet, haar dienstverlening, bereikbaarheid, zichtbaar op de sociale kaart én wat de professionals werkzaam voor deze organisaties kunnen betekenen voor de inwoners van Overbetuwe. Dit gebeurt in de vorm van een eigen pagina/template op de site, waar rechtstreeks op ingelogd kan worden (met de eigen naam van de organisatie), naast inloggen op onsoverbetuwe.nl. Daarnaast wordt u als sponsor/partner van onsoverbetuwe.nl prominent vermeld op ons online dorpsplein.

2) Winkels en bedrijven; wij bezoeken zo veel mogelijk bedrijven en winkels in Overbetuwe met het aanbod om voor de eigen winkel/bedrijf een profiel aan te maken. Dat is vrijblijvend en gratis. Na een periode bezoeken wij hen opnieuw met de mogelijkheid het profiel uit te breiden met bv het assortiment, diensten en producten. Voor de uitbreiding hanteren we een tarievenstelsel. In een speciale rubriek vermelden we ook nog daarnaast de naam van uw winkel/bedrijf.

3) Persoonlijke ondersteuning/donaties; als u onsoverbetuwe.nl een goed hart toedraagt en ons ook financieel wilt ondersteunen kunt u een bedrag naar keuze overmaken op onze bankrekening onder vermelding van ‘donatie’. U kunt daarbij kiezen voor wel of niet vermelding van Uw naam in een speciale rubriek op onsoverbetuwe.nl.

bankgegevens voor donaties: NL82 RABO 0304 6526 87  t.n.v. Stichting Buurtverbinders Overbetuwe


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.