Onsoverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

11 kernen toer: Streekfestival Park Bredelaar.

Ook in 2019 gaan de buurtverbinders op pad met de bakfiets. Tijdens onze 11 kernentoer bezoeken we alle kernen van Overbetuwe. Afgelopen zondag waren we aanwezig tijdens het Streekfestival van Park Bredelaar. Met onze kletspot, tafel, stoeltjes en een goede zin gingen wij op pad naar het festival. Het was een gezellige dag waar we weer mooie gesprekken hebben gehad met bewoners uit Overbetuwe maar ook uit Arnhem, Nijmegen en ook verder uit de regio. Met een heerlijk zonnetje gingen wij in gesprek met bewoners over o.a. wat hun mooiste activiteit was in hun eigen buurtje. Eigenlijk was alles aanwezig op deze dag: heerlijk eten, leuke optredens, veel mensen en lekkere drankjes. Hopelijk zijn we volgend jaar weer aanwezig!

Heb jij een leuke activiteit in de kern waar jij woont? We komen graag langs, mail naar en laat weten waar en wanneer we langs mogen komen.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.