Onsoverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

17-11-2018 Thema-wandeling: stress de baas (Week van de Werkstress)

We leven in een hectische tijd met veel prikkels en stressfactoren. Langdurige (werk)stress is een groot gezondheidsrisico voor werkend Nederland. Wil jij weten hoe je gezonder met deze prikkels en stressfactoren kunt omgaan? En wil je door coaching met de natuur ervaren op welke manier jij jouw gezondheid op een natuurlijke, gezonde manier kunt beschermen en versterken? Kom dan naar deze thema wandeling.

Op 17 november van 10.00 tot 11.30 uur. Startlocatie: De oude school, Hemmen. De wandeling vindt buiten, in de natuur plaats. Trek daarom op het weer afgestemde kleding aan.
Tijdens de Thema wandeling" stress de baas" ontdek je hoe jij jouw stressniveau op een natuurlijke manier kunt verlagen en daarmee je gezondheid beschermt en versterkt. Je ervaart tijdens de wandeling het positieve effect van wandelen op lichaam en geest. Hierbij zetten we de natuur actief in als inspirerende leermeester.

Kom je ook?
Deelname aan deze wandeling is op basis van een vrijwillige bijdrage. Kijk voor meer informatie op https://www.lifefullnesscoaching.nl/agenda

Ik ontmoet je graag op 17 november.

Sabine Jansen
Lifefullness Coaching 

https://lifefullnesscoaching.nl | | 06-11278063

 

Wandel jij mee?
0 stemmen Verlopen