Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Onsoverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Stichting Landschapsbeheer Gelderland
5 februari 2019

Aanpak Zwerfafval Elst

Aanpak zwerfafval in Elst: doet u mee?  

Steeds vaker zie je groepjes bewoners die zwerfaval meenemen, want zonder zwerfafval is en blijft de omgeving ook leefbaarder. Uit ervaring blijkt dat een gezamenlijke inzet, voldoening en zichtbaar resultaat oplevert. Op donderdag 21 februari van 19.30 tot 20.30, wordt er een informatieavond georganiseerd in Triade van Stichting de Driestroom, Prins Hendrikstraat 5a in Elst, voor belangstellenden uit de omgeving. Er is gratis koffie en thee en er wordt toelichting gegeven op de praktische ondersteuning die wordt aangeboden. Iedereen is welkom. Komt u ook?

Vragen of opmerkingen? Tijl Essens, t.essens@landschapsbeheergelderland.nl, 06-14135745.

Deel dit bericht!

Reacties

Peter van den Broek
6 februari 2019

Ik wil wel met een gezellig groepje één donderdagochtend per maand een paar uur zwerfafval verzamelen in en om de Westeraam / Elst Noord-Oost. Wie nog meer? (Kan alleen niet bij deze bijeenkomst op donderdag 21 februari aanwezig zijn).

Tijl Essens
21 februari 2019

Beste Peter, jammer dat je er niet bij kan zijn. Er zijn verschillende geïnteresseerden die deze avond niet kunnen komen. Maar ik kan jullie wel op de hoogte houden. Even mailen met contactgegevens zodat ik je kan bereiken of bellen kan altijd!