OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

BINGO! Versterk je immuunsysteem en gezondheid met deze "Bingokaart"

  • 104 weergaven

Hoe versterk je, je immuunsysteem en gezondheid op een snelle makkelijke manier. En hoe hou je het thuiszitten met partner en kinderen leuk?

Veel mensen zijn in tijden van de huidige Corona crisis op zoek naar antwoorden en betrouwbare informatie. Als leefstijl en gezondheidspreventie expert kreeg ik bovenstaande vragen regelmatig gesteld.

In mijn speciale Corona consulten adviseer ik mensen en bedrijven gericht. Tijdens de consulten merkt ik dat gezondheidsadviezen die voor mij vanzelfsprekend geworden zijn dat voor veel mensen niet zijn.

Door deze breed te delen kan ik een bijdrage leveren om het immuunsysteem en gezondheid te versterken en het Coronavirus preventief te bestrijden.

Want voorkomen dat je door het virus ernstig ziek wordt is nog altijd beter dan genezen.

Goede zorg voor jezelf en je omgeving
Veel mensen beseffen dat ze nu echt even goed voor zichzelf en hun geliefde moeten zorgen.

Er is tijd, want de moderne snelle wereld om ons heen verandert en remt steeds verder af.
Wat 2 weken geleden nog de normaalste zaak van de wereld was, schappen vol pillen, sociale contacten en een levendig leven gericht op de toekomst is nu verandert. Dit geeft tijd voor vertraging en om te bezinnen wat er werkelijk toe doet in het leven.

Gezondheid scoort hierin hoog. Toch weten veel mensen niet goed hoe ze zonder pillen hun gezondheid kunnen beschermen en versterken.

Veel mensen denken dat dit ingewikkeld is. En lastig te bereiken. Ook missen mensen nu ze thuis zitten en de ruis van een druk leven grotendeels is weggevallen een stuk zingeving en ritme
Opeens wordt je confronteert met de vraag: "Wat doe ik thuis de hele dag?".

BINGO!!!
Daarom heb ik de “CORONA PREVENTIE BINGOKAART” bedacht.

Een kaart waarmee je spelenderwijs alleen of met je gezin aan de slag kunt met 16 waardevolle en bewezen gezondheidsadviezen. Die je immuunsysteem, je lichaam, hoofd en sociale verbinding versterken. Dit geeft je zingeving en plezier!

Speel mee!
Via deze link (https://lifefullnesscoaching.nl/coronavirus)
kun je snel meer informatie vinden en de bingokaart downloaden.

Delen mag, graag zelfs!!!! Hoe meer mensen dit weten en toepassen, hoe beter!

Ik hoop dat veel mensen dagelijks met plezier en voldoening “Bingo!” hebben.
De hoofdprijs is een sterke en flexibele gezondheid van lichaam en hoofd.

Veel experimenteer en speelplezier!

Sabine Jansen
Lifefullness Coaching

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.