OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Core-stability training bij Fysiotherapie Ross te Elst

  • 142 weergaven
  • 2 reacties

Voor wie
De core-stability training is voor ieder die met enige regelmaat rugklachten heeft en actief wil werken aan het verminderen van zijn klachten. Core-stability betekent rompstabiliteit, iets wat u de gehele dag nodig hebt bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Een goede rompstabiliteit is een voorwaarde om goed te kunnen bewegen.

Doel
Bij het voltooien van het beweegprogramma wat u wat core-stability inhoudt, hoe u bewust uw 'core' kunt aanspannen en hoe u uw rug in topconditie kunt houden! In uw dagelijks leven kunt u alle geleerde aspecten toepassen.

Inhoud
Aan het begin van het 12 weken durende beweegprogramma krijgt u een individuele intake met een fysiotherapeut die, samen met u, kijk naar uw klachten. Tijdens de trainingen van 1 uur, die verzorgd worden door een bewegingsagoog, zult u werken aan verschillende aspecten van de core-stability. Uw klachten worden tussentijds en aan het einde geëvalueerd.

Praktisch
Het programma begint op 10 maart en eindigt op 2 juni. De training is wekelijks op dinsdagavond van 18:00 - 19:00. De kosten zijn 120 euro.

Mocht u geïnteresseerd zijn of vragen hebben dan kunt u mailen naar  of bellen naar 0481-373512Deel dit bericht!

Reacties

Sociale Kaart OnsOverbetuwe
11 februari 2020

Bestaat er interesse dat Fysiotherapie Rosse word toegevoegd aan de Sociale Kaart van Overbetuwe?

Dirk Jacob Stal
11 februari 2020

Ja, dat zou fijn zijn. Bedankt

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.