OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

De belevingskaart van Elst

  • 142 weergaven

✨I have a dream✨

Met deze titel publiceer ik vandaag mijn eerste PR verhaal betreffende de belevingskaart van Elst 👊! Wat is nu mijn droom en wat is de belevingskaart? 

Ik wil de wereld graag wat mooier maken door aandacht te hebben en te geven aan mijn medemens 🍀! Dit doe ik door allerlei maatschappelijke projecten op te zetten, zoals het organiseren van de high tea voor nieuw ingekomenen, welke ik samen met de buurtverbinders vorig jaar ben gestart en natuurlijk De huiskamer van Elst, een plek waar iedere donderdagmorgen mensen elkaar kunnen ontmoeten en verbinden met elkaar. Dit doe ik samen met de wijkplatforms en een hoop lieve vrijwilligers. 

En nu, in 2020: DE BELEVINGSKAART van Elst. Een verhalen kaart door en voor inwoners van Elst. Wat is er te beleven in het dorp en wat zijn de unieke plekken om naar toe te gaan? Zaken zichtbaar maken die er lang geleden waren of nog moeten komen. De belevingskaart is een weerspiegeling van de identiteit! 

Ik roep altijd: 🌺”Elst is the place to be”🌺, na 15 x verhuisd te zijn in mijn leven, voelde Elst als thuiskomen. Ik ontpop mijzelf als een soort van ambassadeur voor Elst! 

De belevingskaart verbindt verschillende kaartjes tot een soort van Eftelingkaart, de wijken en straten tot een geheel, de bezoeker aan een winkel, de ene mens aan de andere. Het zet aan tot uitwisselen van verhalen, cohesie tussen mensen, creativiteit, de kaart werkt inspirerend en leidt tot nog meer leuke ideeen en plannen! Mensen een blij en trots gevoel geven aangaande hun dorp, net als ik! 

Ik heb inmiddels contact met heel veel mensen, instanties, organisaties etc. superleuk en interessant. Maar het belangrijkste voor nu is het geld bij elkaar krijgen, want zo’n kaart ontwikkelen kost nog al wat! Ik heb €15.000,00 nodig om een dergelijke kaart te realiseren, dit zijn de kosten van het ontwerp gemaakt door de externe vormgever, de uren voorbereiding,  de uren betr. het ophalen van verhalen, de bijeenkomsten voor inwoners, het drukken en printen van de kaart op mooi papier.

Ik wil graag in contact komen met mensen, organisaties, instanties die net als ik enthousiast zijn voor het ontwikkelen van een belevingskaart en die ook de wegen weten om het geld bij elkaar te krijgen.

Graag ontvang ik positieve berichten terug en tips om deze droom te realiseren! Samen kunnen we Elst op de kaart zetten! (En om mijn droom nog groter te maken.....wellicht in toekomst ook iets voor alle dorpen en/of heel Overbetuwe)

Warme groet, Hester van Aalst, 0612465542Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.