OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Demo Greenscreen tijdens Huiskamer Elst

  • 156 weergaven

Donderdag 16 januari verzorgt de Bibliotheek Gelderland Zuid een demonstratie voor het gebruik van een greenscreen. Wij kennen het allemaal van het TV-journaal waar de weerman of weervrouw voor een greenscreen met een weerkaart staat. Tijdens de Huiskamer van Elst kan je de mogelijkheden zelf ervaren. Ga bijvoorbeeld op de foto op een tropisch strand of speel een filmpje met beroemdheden. Het kan allemaal en je hoeft er alleen maar voor naar het Europaplein in Elst.

De Huiskamer van Elst is iedere donderdagochtend geopend van 10 tot 12 uur. Locatie Bibliotheek Elst. Iedereen is welkom!

Heb je zelf geen vervoer en ben je niet in de gelegenheid dit zelf te regelen. Vrijwillige chauffeurs van de Algemene Hulpdienst Elst halen je voor € 2,- thuis op voor vervoer naar de Huiskamer en brengen je ook weer thuis. Wel vooraf telefonisch aanmelden op werkdagen tussen 9 en 10 uur, tel. 0481 374926 of e-mail naar

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.