OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Dorpenpagina's vernieuwd

  • 315 weergaven

Gisteren zijn op OnsOverbetuwe.nl de dorpenpagina's vernieuwd. Vanaf nu heeft ieder dorp zijn eigen pagina met dorpsagenda, berichten, prikbord en elkaar helpen. Door linksboven te klikken op: "hele gemeente Overbetuwe", opent er een menu waar je een dorp kunt selecteren. 

Wie de afgelopen weken berichten heeft geplaatst, in welke rubriek dan ook, heeft het nieuwe invoerveld al gebruikt. Je kan namelijk kiezen op welk dorp de informatie die je plaatst betrekking heeft. Met deze beide vernieuwingen is het mogelijk om gerichter ín en mét je eigen dorpsgenoten te communiceren.

Tot nu toe staat er soms alleen een kaartafbeelding van het dorp als kopfoto. Dat kan wel leuker denk ik zo. Heb jij een mooie foto die we mogen gebruiken als kopfoto van het desbetreffende dorp? Mail die dan naar , ter advertentie van Christine. We ontvangen de foto graag.

Hartelijk dank alvast.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.