OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Een inkijkje in het buurtverbinden: Vandaag gaan we flyeren in Randwijk

  • 247 weergaven

Buurtverbinder zijn is nog al een nieuw begrip. Van alle vrijwilligersfuncties is dit nog een die uitleg behoeft. 

Deze week hebben we weer nieuwe flyerzakjes gemaakt. Zakjes met flyer en thee erin. Velen zullen ze al kennen. En vanmiddag gaan we een uurtje op stap in Randwijk. Dat doen we samen met medewerkers van de gemeente van het project 'flexibel bestemmen'. Onzer beider flyers mogen naar de bewoners toe en dus hebben we de krachten, eerder de benen, gebundeld. We zijn met meer mensen en elke groep zal beide flyers uitdelen.

Meelopers voor een volgende keer zijn welkom. Als je graag loopt: Fijn. Als je de kans wil benutten om je bedrijf in een van de dorpen te promoten met je eigen flyers: Ook fijn. Zo kunnen we elkaar helpen.

Als buurtverbinders zijn we de vrijwilligers die verbonden zijn aan het digital platform onsoverbetuwe.nl. Onze 'baas' is Stichting Buurtverbinders Overbetuwe. Niet echt baas, want de huidige buurtverbinders zijn ook lid van het bestuur. 

De doelstelling van de stichting is het verbinden van bewoners, het verbinden van organisaties en het verbinden van bewoners en organisaties. Een van onze middelen is het digitaal platform onsoverbetuwe.nl, met eigen facebook en twitter. Een activiteit die we twee keer per jaar doen is de High Tea voor nieuwe bewoners. En in het kader van de 11kernentour sluiten we met onze bakfiets aan bij activiteiten in alle dorpen en maken praatjes met de mensen die er komen.Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.