OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Eerste werkzaamheden Vitaal Sportpark de Pas gestart

Op maandag 3 juni zijn werkzaamheden gestart voor een multicourt op Sportpark de Pas in Elst. Een multicourt is een klein sportveld waar je naast voetbal ook kunt hockeyen, basketballen en volleyballen. Iedereen mag er gebruik van maken! Op 17 juni zijn ook werkzaamheden voor het kunstgrasveld van voetbalvereniging Spero gestart. Het nieuwe multicourt en vooral het kunstgrasveld moeten voor de start van het komend voetbalseizoen speelklaar zijn. Deze twee nieuwe velden vormen fase 1 van het Vitaal Sportpark de Pas dat volgend jaar helemaal klaar is.

Georganiseerd én ongeorganiseerd sporten, spelen, recreëren en (samen)werken

De ambitie van de verenigingen en clubs is om van Sportpark de Pas een meer recreatief beweeg- en sportpark te maken waarbij zij samenwerken met maatschappelijke organisaties. In februari van dit jaar stemde de gemeenteraad in met het bestemmingsplan. Op dit moment wordt er gewerkt aan het definitieve ontwerp van fase 2. In fase 2 wordt de rest van het sportpark aangepakt. Zo worden er bijvoorbeeld een calisthenicspark, een speelgedeelte, een wandel-/hardlooproute en de visvijver gerealiseerd. 


Deel dit bericht!

Reacties

Christine Koch-Zeh
19 juni 2019

Wat is een calisthenicspark?

Astrid Kessels
19 juni 2019

Hallo Christine, in een calisthenicspark kun je lekker in de buitenlucht fitnessoefeningen uitvoeren met je eigen lichaamsgewicht.

Christine Koch-Zeh
19 juni 2019

Ok. Dank je wel. Zoals in Valburg bij het Pannenkoekenrestaurant? Bij de recreatieplas bedoel ik.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.