Onsoverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Even voorstellen: Bernadette Hermsen buurtverbinder in ElstNaam: Bernadette Hermsen

Geboren: 1956

Woont in: Elst 

Sinds: 1987

Ik ben Bernadette Hermsen en woon sinds 1987 in Elst. Eerst op de Elzenpas en de Hoefkamp en nu op de Raedeckerstraat. 

Sinds 1999 heb ik een atelier aan huis waar ik met erg veel plezier in werk en workshop geef. Binnenkort vier ik het 20 jarig bestaan van mijn atelier. 

Op 25 augustus is er een expositie van cursisten en oud cursisten in het atelier. Voor meer info kijk op https://www.facebook.com/Altelier/ 

Mijn twee zoons zijn inmiddels uitgevlogen en mijn kleinkind komt elke week wel een dag spelen. 

Waarom woon je hier graag:

Ik woon graag in Elst omdat hier een goed sociaal netwerk is, het op fietsafstand is van de grote stad. En ook heeft Elst eigenlijk alles wat je nodig hebt. 

Buurtverbinder sinds:

2016

Waarom ben je buurtverbinder geworden:

Ik vind het belangrijk dat je een beetje contact hebt in je buurtje. 

Wat houdt het buurtverbinderswerk in:

Als buurtverbinder gaan we regelmatig op pad met de bakfiets en nemen we deel aan streekactiviteiten. Met ons PR materiaal, o.a. de theezakjes die we uitdelen. 

Sinds kort hebben we ook een tafel voor groot en klein om samen thee te drinken. 

Mijn leukste ervaring als buurtverbinder:

Tijdens het streekfestival Park Bredelaar gingen we thee drinken met kinderen. We waren bang dat het dekseltje van het theepotje af viel maar de kinderen hielden het dekseltje heel goed vast. De kinderen vertelden dat ze de Overbetuwe thee heerlijk vonden; met appelsmaak. 

Wat vind jij de meerwaarde van OnsOverbetuwe voor onze dorpen?

We gaan mee met de tijd, als de krant in de toekomst verdwijnt dan kan men op onze site zien wat er zoal te doen is in onze dorpen. 

Heb jij een tip voor inwoners die een vraag hebben of een initiatief?

We willen deze mensen graag uitnodigen voor de high tea die we twee keer per jaar gaan organiseren. In oktober is de volgende high tea. Dan kunnen we hen van gedachte wisselen en horen wat ideeën zijn. 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.