Onsoverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Even voorstellen - Coach Irma, Irma van Reem

Irma begeleid mensen om weer in balans te komen; naar meer vitaliteit en groei ook in het dagelijkse leven. Haar aanpak is down-to-earth met een spiritueel randje. 

Wie ben jij? Omschrijf jezelf in één, twee zinnen. 

Ik woon sinds 1998 in Elst samen met mijn man, onze 2 dochters en hond Puk, inmiddels aan de rand van park Lingezegen. Een heerlijke omgeving waar we goed kunnen wandelen. Ik houd erg van ons gezins- en sociale leven en ben altijd bezig met ons huis, tuin, met koken of creatieve uitspattingen.

Wat doe je? Diensten / Activiteiten 

Psychotherapie: bewustwording, connectie, herstel, kracht & groei

Ik begeleid mensen met burn out, stress, rouw, angst, trauma, en depressie te groeien naar mentale vitaliteit en het implementeren van hun groei in het dagelijks leven. Je verandert je mindset, krijgt meer balans, en energie en hebt weer verbinding met jezelf. Mijn benadering is down to earth, maar wel met een spiritueel randje. Die combinatie zorgt voor enorme groei en transformatie bij mijn coachees. En daar doe ik het voor!

Wat is je doelgroep? / Wie zijn je leden? 

Iedereen die begeleiding kan gebruiken in het leven op het gebied van burn out, stress/onrust, verdriet, angst, trauma, depressie, balans issues, etc.

Voor de bewoners van welk dorp ben jij/is je organisatie actief? 

geheel Overbetuwe

Vertel een anekdote over een leuk klanten-/cliënten-/ledencontact:

Ik ben zo blij dat ik weer naar jou toe mag, ik werd al rustiger toen ik onderweg was naar je …

Welke tip geef je aan onze lezers mee? (kennis uit je vak, voor het dagelijks leven of must see/must be in Overbetuwe)

We denken vaak dat we alles alleen moeten oplossen in het leven, dat begeleiding van een coach/therapeut niet nodig is, raar of zweverig is. Ik wil graag meegeven dat het een kracht is om voor jezelf te zorgen. En dat als je dat doet, je zelf mentaal veel sterker wordt, sneller herstelt, en er meer ontwikkeling is in je leven. En als jij goed voor jezelf zorgt, dan kun je er ook veel beter zijn voor jouw omgeving!

Contact

Coach Irma

Dierenriem 14, 6662 CJ Elst

06 48 27 80 88

irmavanreem.nl/

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.