OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Geslaagde high tea voor nieuwe bewoners.

  • 388 weergaven
  • 1 reactie

Gisteren was er een high tea voor nieuwe bewoners (in 2018 of 2019 in Overbetuwe komen wonen). Het was de tweede keer dat de buurtverbinders van Ons Overbetuwe dit organiseerden. Het was een zeer geslaagde middag. De nieuwe bewoners uit o.a. Heteren, Zetten en Elst (totaal 14 mensen) werden warm onthaald door ons. De high tea was goed gemaakt door Renate Buitenhuis van Thee van Toen (www.theevantoen.nl). Er kwamen mooie gesprekken tot stand en nieuwe verbindingen met de bewoners. De wethouders Dimitri Horsthuis-Tangelder deed een goed verhaal over onze mooie gemeente en heette de bewoners namens de gemeenteraad van harte  welkom. 

Om een uur of 4 was het tijd om op te stappen, men krijgt nog een goodie bag mee, waarin allerlei informatiefolders en gadgets zitten. Onder andere aangeleverd door de ondernemers in de gemeente Overbetuwe.

1 van de aanwezigen: “We zijn in Zetten komen wonen. We hebben via onze buurtvereniging al snel veel mensen leren kennen. We hadden ook een hartelijk ontvangst ontvangst van onze buren met bloemetjes. Ik zou nu al weten bij wie ik bij calamiteiten of een kopje koffie terecht kan of kan aankloppen en dat is een heel fijn gevoel, op afstand maar ook dichtbij.”

De volgende high tea voor bewoners staat al gepland. Dit zal zaterdag 4 april zijn in Zetten. Dit is voor bewoners die in 2019/ 2020 zijn komen wonen in Overbetuwe. Aanmelden kan al door mail te sturen naar

Deel dit bericht!

Reacties

Elly Holtrop
8 oktober 2019

Voor mij als buurtverbinder de eerste keer dat ik er bij was. Het was een hele mooie middag. Fijn om te zien dat ik getuigen was van mensen die zich tot elkaar aangesproken voelden en daar gelijk al leuke afspraken maakten. En daar doen we het tenslotte voor, de buurt verbinden! Uiteraard heb ik ook genoten van de heerlijkheden van de high tea, dat was super.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.