OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Hoorcollege in de bieb over psychiatrie

  • 160 weergaven

Psychiater Julia Liefferink vertelt op donderdag 24 oktober over haar werk tijdens een hoorcollege in Bibliotheek Elst. Ze gaat in op de verschillende behandelingen die mensen met een psychiatrische stoornis krijgen. 

Verwarde mensen, aanranders, drugsgebruikers: bijna dagelijks worden we in het nieuws met mensen met psychiatrische stoornissen geconfronteerd. Hoe vangen psychiaters, psychologen en verpleegkundigen deze cliënten op? Welke behandeling krijgen ze en hoe worden ze begeleid naar passend werk? Julia Lieferink werkt als psychiater bij de GGZ en komt dagelijks met deze mensen in aanraking. Haar hoorcollege ‘Psychiatrie anno 2019’ begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. 

Dit hoorcollege is onderdeel van de reeks ‘Universiteit van Overbetuwe’. Bibliotheekleden en studenten betalen €2,50, overige bezoekers kopen een kaartje voor €4,-. Kaarten zijn verkrijgbaar in de bibliotheek of via www.obgz.nl/uni-overbetuwe. Hier vind je ook een overzicht van de komende hoorcolleges. 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.