OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Kernbezoek Valburg d.d. 22 januari en 3 februari

  • 99 weergaven

Voor het nieuwe bestemmingsplan van de kern Valburg hebben twee inloopmomenten plaatsgevonden. Doel van ons bezoek was het ophalen wat jullie als inwoners graag willen voor de dorpskern van Valburg. Ongeveer 25 inwoners hebben gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. 

Vooral het bouwen van woningen voor jongeren en senioren staat hoog op het verlanglijstje. Daarbij maakt men zich ook zorgen over het aantal voorzieningen in de kern. Om te zorgen dat bedrijven en verenigingen kunnen blijven bestaan is het belangrijk dat er meer inwoners komen. Ideeën waren er ook om te voorzien in woningen. Hierbij werd ook nadrukkelijk de locatie van 't Kriekske genoemd. De gemeente heeft hier een grondpositie en dus direct invloed op het proces. 

Het platform www.flexibelbestemmenvalburg.nl is nog open tot en met 16 februari. Wil je nog wat kwijt? Vergeet dan niet nog een bericht achter te laten.

Na 16 februari gaan we de gekregen informatie verwerken tot stellingen in een werkgroep. Vind je het leuk om in deze werkgroep mee te denken over de stellingen? Op donderdag 20 februari ben je van harte welkom van 19.30-21.00 uur in Café De Viersprong. Aanmelden kan via een bericht met je contactgegevens aan of neem contact op met de projectleider Joris Grob. Hij is bereikbaar op 06 30780187

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.