OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Koninklijke Onderscheiding voor 3 leden vrijwillige brandweer Oosterhout

  • 248 weergaven

Afgelopen zaterdag 5 oktober reikte burgemeester Patricia Hoytink-Roubos een Koninklijke Onderscheiding uit aan 3 leden van de vrijwillige brandweer van Oosterhout.

De heer Jos Hoogsteder wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn langdurige verdiensten bij de vrijwillige brandweer van de gemeente Overbetuwe. De heer Hoogsteder neemt na 25 jaar afscheid van de brandweer.

De heer Marcel Lintsen wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn langdurige verdiensten bij de vrijwillige brandweer van de gemeente Overbetuwe. De heer Lintsen neemt na 25 jaar afscheid van de brandweer.

De heer Tonnie Derksen wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn langdurige verdiensten bij de vrijwillige brandweer van de gemeente Overbetuwe. De heer Derksen neemt na 38 jaar afscheid van de brandweer.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.