Onsoverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Muziek in Galerie 1400

Zomaar Zondag - op 2 juni

Op zondagochtend 2 juni zullen Carina Numan en Ellis Sportel een concert verzorgen in Galerie 1400, tijdens de eerste editie van Zangkunst, een reeks nieuwe concerten in 2019.  

Met piano, gitaar en zang nemen deze moeder en dochter het publiek mee in eigen werk en covers. Zij geven hun muziek een eigen twist met verrassende harmonieën. Hun stemmen mengen, kleuren en vertellen, soms melancholisch, en weten te raken. Het programma met als titel Zomaar Zondag is een samenstelling van country-pop nummers, ballads en theatrale liedjes. Alles met ‘puur’ als kernwoord. 

Moeder en dochter hebben beide van muziek hun beroep gemaakt. Carina studeerde op het Prins Claus Conservatorium in Groningen en legde zich toe op zang en piano. Zij arrangeert, dirigeert en componeert. Daarnaast werkt ze als muziektheatermaker bij GRID, waarvoor zij de muziek op maat schrijft, en heeft ze haar eigen muziekpraktijk.  

Ellis studeerde als singer-songwriter in Enschede en schijft aanstekelijke country-pop liedjes. Zij werd door Giel Beelen ‘onwijs goed’ genoemd en door 3voor12 vergeleken met de jonge Ilse De Lange. Zij houdt zich bezig met meerdere muzikale projecten, waaronder ‘Elke Week Een Liedje’, waarin ze in 2019 elke week een nieuwe song schrijft. 

Het concert op 2 juni begint om 11.00 en duurt tot 12.15. Aansluitend is er koffie, thee en wijn. Kaarten a €12,50 zijn te bestellen via op de website van Galerie 1400.