Onsoverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Muziek programma van Marko Poucki - Altijd blijven dromen

Altijd blijven dromen

Marko Poucki is een Groningse (en inmiddels beetje Drentse) liedjesschrijver en zanger. Hij heeft niet veel nodig, slechts een piano en een microfoon. Op zaterdag 28 september treedt hij op in Theater De KiK in Elst. 

Aanvang van de voorstelling is 20:30 uur, kaartjes zijn te verkrijgen via www.theaterdekik.nl

Luisterlied & Nederpop

Gevoelige vertellende liedjes, snufje Shaffy en beetje Bos maar vooral met een eigen geluid en verhaal. Zijn muziek laat zich vangen ergens tussen luisterlied en Nederpop.

Marko is alweer een paar jaar fanatiek onderweg met zijn liedjes. Hij schrijft en speelt rustig verder, op zoek naar dat ene pareltje dat nog geschreven moet worden…

Helden Frank Boeijen, Ramses Shaffy en Elton John

Tijdens zijn liedjesprogramma ‘Altijd blijven dromen’ brengt hij veel eigen liedjes over liefde, dromen, vergankelijkheid en de waan van de dag. Daarnaast speelt hij enkele hits van zijn helden (waaronder Frank Boeijen, Ramses Shaffy, Billy Joel en Elton John).

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.