OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Nieuwe locatie voor Alzheimer Café Overbetuwe

  • 227 weergaven

Elst – De bijeenkomsten van het Alzheimer Café gaan voortaan plaatsvinden in het Huis van de Wijk Triade. Deze nieuwe locatie ligt in een gezellige woonwijk midden in Elst, waar het Triade-gebouw een sociale functie heeft. Woensdag 15 januari staat het eerste café gepland met als thema ‘Hoe niet pluis is het ‘niet-pluis gevoel’?  

In de fase voor de diagnose maken mensen zich vaak veel zorgen. Ze merken dat ze dingen vergeten of anderen zien dat hun gedrag verandert. Dat vage ‘niet-pluis gevoel’ kan zorgen voor onzekerheid. Het kan duiden op beginnende dementie, maar het kan ook een andere oorzaak hebben. Daarom is het belangrijk om erover te praten en informatie in te winnen. Over dit gevoel gaan we in gesprek met Maja Buitendijk, huisarts in Herveld.

De bijeenkomsten van het Alzheimer Café vinden plaats in het ‘Huis van de Wijk Triade’, Prins Hendrikstraat 5A in Elst. U bent van harte welkom vanaf 18.30 uur. Het programma duurt van 19.00 tot 20.30 uur en om 21.00 uur sluiten de deuren. De toegang is gratis, evenals de koffie en de thee. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie: Inge van Dijk, coördinator Alzheimer Café Overbetuwe, via 06-53118823 of  

 

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.