Onsoverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Opstarten cursus intuïtief mandala tekenen

Ik denk er over om een cursus intuïtief mandala tekenen van 5 lessen te starten. Is daar belangstelling voor?
Bij intuïtief tekenen, teken je na een geleide meditatie vanuit je gevoel in een cirkel. De cirkel symboliseert jouw kern. De afbeelding heeft een helende werking en maakt het onderbewuste bewust. We tekenen in stilte en aan het eind van de les is is er de mogelijkheid om je ervaringen te delen.
Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Deel dit bericht!

Reacties

Ricky van Nistelrooij
19 april 2019

Wil graag kennismaken met mandala tekenen en hoor graag een reactie hierop van u

Angelique den Engelsen
20 april 2019

Beste Ricky,

De eerstvolgende mandala tekenles is op maandagochtend 29 april van 9.30- 11.30 uur. Dit zijn vooral mandala's getekend met behulp van een passer en liniaal. Je bent van harte welkom om mee te doen. Wel vooraf even aanmelden. Daarnaast pols ik bij mensen of er behoefte is aan meditatief mandala tekenen. Ben je daarin geïnteresseerd? Zo ja ,welke dagen en tijdstippen hebben je voorkeur?. Als je je email even achterlaat dan zet ik je op de lijst.

Met vriendelijke groet,
Angelique den Engelsen

Ricky van Nistelrooij
20 april 2019

Dag Angelique, ik kan de maandagochtenden niet, wel de middagen. De overige dagen zijn variabel i.v.m. afspraken per 2 weken zowel in avond als ochtend. Maar doe maar een voorstel, kan ik evt. afspraak verzetten/verschuiven.
Met groet,
Ricky van Nistelrooij

Angelique den Engelsen
24 april 2019

Beste Ricky,
Op dit moment ben ik nog aan het polsen of er interesse is in het intuïtieve mandala tekenen. U bent tot nu toe de tweede. Zijn er concreet dagen dat u niet en wel kunt? Heeft u ook interesse in de "gewone" mandala tekencursus als deze op een ander tijdstip zou plaatsvinden?
Het zou fijn zijn als u uw emailadres doorgeeft, dan hoeft het contact niet meer telkens via dit contact formulier en kan ik u makkelijker en sneller op de hoogte houden.
Met vriendelijke groet,
Angelique den Engelsen