OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Ouderavond Ik & mijn puber: hoe communiceer je met pubers?

  • 183 weergaven

Praten met pubers kan pittig zijn. Hoe blijf je in contact met je puberende zoon of dochter als je kind liegt, onbeleefd is, zich slecht kan beheersen of alleen met zichzelf bezig is? Je wil graag dat je kind zélf bedenkt wat goed voor hem of haar is. Maar hoe kun je hier als ouder bij helpen? En waarom zijn deze ‘gedragsnormen’ zo belangrijk? Gemeente Overbetuwe organiseert op 20 april de ouderavond: Ik & mijn puber.

Gemeente Overbetuwe biedt in samenwerking met theatergroep PlayBack de thema-avond In Gesprek aan. Zet je kind actief aan het denken in plaats van dat hij/ zij zijn schouders ophaalt. Oefen met verschillende opvoedstijlen of deel je eigen ervaringen met andere ouders. In Gesprek is een feest der herkenning voor elk gezin met pubers, maar bovenal een relevante en informatieve ouderavond gericht op de communicatie tussen ouders en hun kind.

Aanmelden en meer informatie

Kijk voor meer informatie en de link naar het aanmelden op www.overbetuwe.nl/puber.

Deelname is gratis. U bent van harte welkom, ongeacht op welke school uw kind zit. 

Zet het in de agenda: de ouderavond Ik & mijn puber op:

  • 20 april, locatie: Mammoetstraat 1-3, 6671 DL Zetten

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.