OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Succesvolle collecte Alzheimer Nederland in Elst

In de week van 4 t/m 9 november jl. was de jaarlijkse collecte van Alzheimer Nederland. De opbrengst in Elst was nóg hoger dan vorig jaar en bedroeg € 7800. Een resultaat om trots op te zijn! 

Alzheimer Nederland werkt aan een oplossing voor dementie, nu en in de toekomst. Waarin mantelzorgers worden geholpen, we meer aandacht hebben voor elkaar en waarin we steeds dementievriendelijker worden.

De collecteweek is natuurlijk een prachtig moment om hier bij stil te staan. We hopen ieder jaar op een zo hoog mogelijke opbrengst, zodat we nog meer ondersteuning kunnen bieden. Alzheimer Nederland bedankt alle gevers en iedereen die zich heeft ingezet voor dit prachtige resultaat.

In Elst was de coördinatie van de collecte dit jaar in goede handen bij Renate Buitenhuis en Fennie Duinker. Maar liefst 120 collectanten gingen op pad om dit indrukwekkende bedrag bijeen te brengen. 

Wilt u in 2020 ook uw steentje bijdragen door mee te helpen als collectant? Alzheimer Nederland is hier blij mee. U kunt zich opgeven via www.alzheimer-nederland.nl/collecteren of bij of 06-11197525.

 

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.