OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

The Contenders - Theaterconcert

  • 262 weergaven

The Contenders  -  Americana Muziek

Op vrijdag 18 oktober om 20:30 uur staan Jay Nash (gitaar) en Josh Day (percussie), het Amerikaanse singer-songwriter duo The Contenders, in Theater De KiK met hun theaterconcert.

Hun Americana muziek is een mix van folk, rock en country met als basis laid back storytelling en lekkere grooves. De songs zijn soms hoopvol, soms romantisch. Maar het mooiste zijn de stemmen, zowel warm en subtiel als ruw en krachtig, ontroerend en bemoedigend tegelijk.

Jay heeft verschillende solo albums uitgebracht waarbij hij onder andere begeleid werd door Counting Crows leden David Immerglück en Charlie Gillingham. Josh was lead drummer in de bands van John Oates en Sara Bareilles.

Een fan nodigde deze mannen uit om naar Elst te komen. Dat ze in De Kik komen spelen kun je dus op zijn minst bijzonder en zeker uniek noemen. Kom vooral luisteren en genieten van dit speciale optreden!

Kaarten via www.theaterdekik.nl

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.