Onsoverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Theater De KiK
11 maart 2019

Theatershow Septimbre - Laat je niet kisten

Septimbre - Laat je niet kisten (Theatershow)

In “Laat je niet kisten” laten de zeven mannen van Septimbre zien dat er nog volop muziek zit in het leven, ook als je ouder wordt. Op weg naar een voltooid leven, of nog toekomstplannen? Heimwee naar vroeger of nieuwsgierig naar later?

Humor, zelfspot en prachtige muziek uitgevoerd door een geweldige vijfmansband zijn de ingrediënten van deze cabareteske theatershow, die overal laaiende reacties oproept:

“We kunnen er weer tegen en genieten zeker nog lang na!”

“Een schitterende show!

In de Langedijker (pers): “Terechte ovaties voor een prima theatershow”

Op zondagmiddag 24 maart om 15:00 uur in Theater De KiK in Elst.

Septimbre is in september 2007 opgericht. De complete groep bestaat uit 10 personen. De zeven uitvoerende mannen (septem) weten met elkaar een fantastische klankkleur (timbre) te creëren. Hun formule blijkt al jaren succesvol: de vele facetten van het ouder worden passeren met een knipoog de revue. Het succes is vanaf het eerste optreden groot. Alle programma’s worden tot nu toe geprezen om de humor, herkenbaarheid, het hoge tempo en de grote muzikaliteit. Septimbre wordt vanaf de eerste show regelmatig geboekt en treedt elk jaar gemiddeld 12 keer op in diverse theaters in en buiten de regio.

Vanaf de start in 2008 hebben we de voor- en nadelen van het ouder worden en de vergrijzing in onze theatershows van vele kanten belicht. Nu 10 jaar later zou je je kunnen afvragen of onze kijk op het ouder worden is veranderd. Tijd om de balans op te maken.

Voltooid leven

Hoever reikt je horizon nog en wat ligt erachter? Ben je als oudere op weg naar een “voltooid leven” of zit je nog vol plannen voor de toekomst? Zijn ouderen alleen maar een kostenpost of een onmisbare schakel in onze maatschappij? Zwarte Piet splijt de samenleving al enkele jaren in felle voor- en tegenstanders. Maar ook over andere topics in onze snel polariserende maatschappij denken we liever in zwart en wit, terwijl “grijs” misschien wel wijzer is. Deze thema’s komen o.a. in dit jubileumjaar aan bod in een theatershow waarin de nodige zelfspot, humor en prachtige muziek opnieuw de ingrediënten zijn. Geïnspireerd door de bestsellers van Hendrik Groen laat de groep zien dat er nog volop muziek in het leven zit. Laat je niet kisten! Zolang er leven is, is er hoop en alle reden om er nog zoveel mogelijk van te maken.