OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Vacature medewerker bediening bij de Pannenkoekenboerderij aan de Linge, Hemmen

  • 715 weergaven

"Medewerker bediening

Parttime/oproepkracht

Als medewerker bediening ben jij het gezicht van Pannenkoekenboerderij Aan de Linge. Met een lach op je gezicht zorg jij ervoor dat je de verwachtingen van de gasten overtreft. Dit doe je door het opnemen van bestellingen, het maken en/of serveren van dranken en gerechten. De Mise-en-place van het restaurant en het aannemen van reserveringen en partijen behoren ook tot het takenpakket.

Wat verwachten we van jou:

Je bent gastvrij, stressbestendig, representatief en uitermate sociaal. Je beheerst de Nederlandse taal en hebt een gedreven, energieke en enthousiaste werkhouding. Werkervaring in de horeca is een voordeel. Je bent flexibel in werktijden en dus beschikbaar in de avond, de weekenden en tijdens feestdagen.

Wat bieden we jou:

Een gezellig team waar jij jouw kwaliteiten tot uiting kan laten komen. De uren spreken we af in overleg. Het salaris is conform horeca CAO en we bieden ruimte voor groei en begeleiding."

bron: https://pannenkoekenaandelinge.nl/over-ons/vacatures/

naar het sollicitatieformulier 


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.