Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Onsoverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Gemeente Overbetuwe
8 februari 2019

Volgende week nieuwe Overbetuwe Doet waardecheque!

Volgende week ontvangen inwoners van Heteren, Valburg en 4 buurten uit Elst (De Kist, De Helster, de Koninginnebuurt en de Muziekbuurt) weer een Overbetuwe Doet waardecheque twv 7,50. Oproep aan deze inwoners: hou de brievenbus dus goed in de gaten! 

Help mee om jouw buurt nog leuker, beter en mooier te maken! Doneer de waardecheque aan een initiatief naar jouw keuze.

Tip: Maak een account aan. Daarmee kun je de waarde van de cheque (€ 7,50) verdelen over meerdere initiatieven of het gekozen initiatief volgen.
Let op! Activeer de waardecheque voor 20 maart 2019 anders verloopt de waarde van de cheque.

Wat is Overbetuwe Doet? 
Met Overbetuwe Doet (www.overbetuwedoet.nl) ondersteunt de gemeente Overbetuwe bewonersinitiatieven zonder ingewikkelde subsidieaanvragen en beoordelingscommissie. Op dit platform kan iedereen een idee aanmelden en via waardecheques bepalen inwoners zelf aan welke initiatieven zij bij willen dragen. Vorig jaar werd gestart met een proef in Heteren. Nu doen ook de inwoners van Valburg mee en deze buurten in Elst: De Kist, De Helster, de Koninginnebuurt en de Muziekbuurt. In de zomer van dit jaar wordt besloten of Overbetuwe Doet over heel Overbetuwe wordt uitgerold.