OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

werkzaamheden - A325 / Pleijroute (N325): knooppunt Ressen - Velperbroek

bron: https://www.gelderland.nl/A325-N325.html

"Van 8 juli tot en met 25 augustus 2019 voeren we groot onderhoud uit aan de A325 en de Pleijroute (N325) tussen knooppunt Ressen en knooppunt Velperbroek. Deze wegen krijgen nieuw asfalt. Daarnaast renoveren we de vangrails in de middenberm van de A325. Langs de N325 komen 4 pechhavens. Door deze werkzaamheden ontstaat er ernstige verkeershinder. Files zijn niet te vermijden. Het verkeer wordt omgeleid via de A50, A15 en A12 en via lokale omleidingsroutes. We hebben de verkeersmaatregelen goed afgestemd met andere wegbeheerders en met alle hulpdiensten. We adviseren om, als dat kan, alternatieven zoals de fiets, openbaar vervoer te gebruiken. Maak alleen gebruik van de officiƫle omleidingsroutes en houd rekening met een vertraging van 15 tot 20 minuten zonder files bij het plannen van de reistijd. Kijk voor actuele reisinformatie op bereikbaargelderland.nl."

Noot van de redactie:

Voor de kaart met informatie over de (deel)werkzaamheden en tijdsbestekken klik je op de link in het begin van dit artikel.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.