OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Wie kan zich presenteren op de Sociale Kaart?

  • 139 weergaven

Kunnen alle bedrijven zich presenteren op de Sociale Kaart? Welke criteria? Is de Sociale Kaart gemeentedekkend ofwel staan er van alle kernen voldoende organisaties en bedrijven op?

Alle organisaties (verenigingen, stichtingen, bedrijven) op het gebied van burgerbelangen; buurt en leefbaarheid; cultuur en natuur; dienstverlening en maatschappij; dieren; gezondheid; goede doelen; kind, jeugd en jongeren; ondersteuning bij zelfstandigheid; onderwijs en ontwikkeling; ontmoeten; recreatie en ontspanning; religie en levensbeschouwing; sport en beweging; wonen; zingen en muziek maken kunnen zich presenteren op de Sociale Kaart. 

Er staan nog niet alle organisaties op. Dat is wel het doel. Missende organisaties kunnen zich inschrijven op onsoverbetuwe.nl of mailen aan . Iedereen kan organisaties doorgeven.Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.