Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Onsoverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Gids


Winkel 10
Sortering: laatst actief
van Oord ruimt op! Second Life Store (2 de handswinkel)
Winkel, Antiek & Kunst
Sint Walburg 10, Zetten
Ooit gehoord van ‘VANOORDRUIMTOP!’? Weet u dat deze naam staat voor twee zaken, nl. een OPRUIMSPECIALIST en een TWEEDEHANDSWINKEL? Zo nee, dan volgt hier uitleg. ‘VANOORDRUIMT OP!’ is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het opruimen en het verhandelen van tweedehands goederen. Voor iedere opruimklus kunt u Van Oord benaderen. Of het nu gaat om een garagebox, een zolder of een compleet huis. Van Oord ruimt het op! De goederen van deze vindt u in de tweedehandswinkel/ Second Life Store aan de St. Walburg 10 te Zetten. 600 m2 binnen en 500m2 ruimte aan snuffel plezier. Op de begane vloer vind je grote/kleine meubels en witgoed. Gaat u klussen? Er is een enorme voorraad aan gereedschap, bouwmaterialen en tuinartikelen. Op de 1ste verdieping vind je de kleinere artikelen zoals: keukengerei, servies, decoratie, manden, kampeerspullen, media, opbergers, schilderijen, boeken en speelgoed voor jong en oud. Ook is er een hoek met kleding, schoenen en schoonmaakmiddelen. Er hangen merkjassen, maar ook gordijnen, dekbedden, spreien en dekens. Een sjaaltje of hoedje nodig? Het is er. In de tweede grote ruimte linksboven vind je de eettafelstoelen, bureaustoelen, kussens en diverse lampen. Genoeg keuze! Heel vaak hoor je bezoekers zeggen: “Wat een groot assortiment. Er zijn hier spullen uit grootmoeders tijd, maar ook nieuwe ongebruikte dingen. Ik kan wel uren snuffelen.” Kortom, mis het niet. Ga online, bel op of kom langs. De mensen van ‘VANOORDRUIMTOP!’ helpen u graag. Openingstijden: woensdag 11.00-20.00uur, zaterdag 12.00-17.00uur St. Walburg 10, 6671AS, Zetten. T: 0655731738 Fb: VanOordRuimtOp! W: www.vanoordruimtop.nl
Horeca 14
Sortering: laatst actief
Onderneming 89
Sortering: laatst actief
Zorg en welzijn 152
Sortering: laatst actief
Kunst en cultuur 63
Sortering: laatst actief
Onderwijs 57
Sortering: laatst actief
Stichting De Opstap
Winkel, Cultuur
Cipresstraat 154, Nijmegen
De Opstap verzorgd meer dan 240 betaalbare cursussen per jaar. Wij hebben een gevarieerd aanbod cursussen van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs op verschillende locaties bij u in de buurt. Alle cursussen t/m mei staan op onze website. Vanaf begin mei staan ook al de cursussen voor het komende cursusjaar op de website, u kunt zich dan ook alvast aanmelden voor september. Wacht niet te lang, sommige cursussen stromen erg snel vol. De cursussen beweging zijn onderverdeeld in danscursussen, yogacursussen en overige cursussen, zoals Chi Gong, Pilates, Nordic Walking, Tai Chi en meer. Onder de computercursussen vallen bijvoorbeeld Windows 10, Veiligheid en onderhoud computers en Website bouwen. Onze cursussen Creativiteit zijn zeer uitgebreid en onderverdeeld in: Fotografie, Tekenen en schilderen, Kleding en naaien en overige cursussen zoals Bloemschikken, Papiermaché, Haken en Mozaïek. Natuurlijk hebben wij ook een groot aantal ontwikkelingscursussen, waarbij u kunt kiezen tussen intuïtieve ontwikkeling (bijvoorbeeld Chi Neng Qigong, EFT, Jn Shin en nog 14 andere cursussen) en persoonlijke ontwikkeling (o.a. mindfulness, communiceren, presenteren, zelfverdediging ....) Kennis, kunst en cultuur mag natuurlijk ook niet ontbreken. Denk daarbij aan filosofie, natuurkunde, kunstgeschiedenis, politiek, muziek, schrijven en vertellen, theater/toneel en koken. En dan ons bijzonder groot taalaanbod: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Indonesisch, Italiaans, Japans, Nederlands, Portugees en Spaans. Wij hopen van harte u te mogen begroeten als een van onze cursisten en wensen u veel plezier bij De Opstap!
Woningcorporatie 4
Sortering: laatst actief
Overig 28
Sortering: laatst actief
Informele groep 12
Sortering: laatst actief
Initiatief/project 35
Sortering: laatst actief
Dorp/wijk 22
Sortering: laatst actief