Onsoverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Gids


Winkel 9
Sortering: laatst actief
Horeca 13
Sortering: laatst actief
Onderneming 100
Sortering: laatst actief
Estia uitvaarten
Onderneming, Uitvaartverzorging, crematoria, mortuaria en begraafplaatsen
De Zeis 3, Arnhem
Nagedacht over uw uitvaartwensen? Een gesprek over uw eigen uitvaart betekent een gesprek over uw leven, de betekenis die u heeft in en geeft aan dit leven, dat wat u nalaat en dat wat werkelijk van waarde is. Midden in het leven of in aanloop naar een overlijden kunt u nadenken over uw uitvaart. Samen bespreken we uw wensen. Er is veel mogelijk, niets is vastomlijnd. Een afscheid is een bijzonder moment in het leven. Een moment dat ertoe doet, een moment dat u doet stilstaan bij waar het in het leven om draait. Een uiting van liefde, zorg en respect, het begin van een dierbare herinnering. “Mocht het nodig zijn dan verzorg ik graag de uitvaart voor u in deze kwetsbare periode, in alle rust en tijd die nodig is. Ik help u zodat u voelt dat u dat niet alleen hoeft te doen. Wanneer er keuzes gemaakt moeten worden kan ik u adviseren. Laat mij u ontzorgen zodat u alle gelegenheid heeft om op een liefdevolle manier afscheid te nemen van uw dierbare. Door te denken in mogelijkheden creëren we samen een uitvaart die past bij het leven van de overledene. In liefdevolle geborgenheid.” Wat te doen na overlijden? Neem de tijd. Wanneer een dierbare, onder normale omstandigheden, overlijdt is er geen reden voor haast. U kunt Estia Uitvaarten direct bellen of nadat u de huisarts heeft gebeld. Heeft u wel of geen uitvaartverzekering? U heeft altijd de vrijheid om voor Estia Uitvaarten te kiezen, ongeacht of, waar en hoe u verzekerd bent. Ik neem, indien gewenst, contact op met uw verzekeraar en zorg ervoor dat de afhandeling en uitbetaling voor u geregeld worden. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking, kostenindicatie of vraag.
Zorg en welzijn 163
Sortering: laatst actief
Overheid 6
Sortering: laatst actief
Kunst en cultuur 67
Sortering: laatst actief
Onderwijs 58
Sortering: laatst actief
Stichting De Opstap
Winkel, Cultuur
Cipresstraat 154, Nijmegen
De Opstap verzorgd meer dan 240 betaalbare cursussen per jaar. Wij hebben een gevarieerd aanbod cursussen van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs op verschillende locaties bij u in de buurt. Alle cursussen t/m mei staan op onze website. Vanaf begin mei staan ook al de cursussen voor het komende cursusjaar op de website, u kunt zich dan ook alvast aanmelden voor september. Wacht niet te lang, sommige cursussen stromen erg snel vol. De cursussen beweging zijn onderverdeeld in danscursussen, yogacursussen en overige cursussen, zoals Chi Gong, Pilates, Nordic Walking, Tai Chi en meer. Onder de computercursussen vallen bijvoorbeeld Windows 10, Veiligheid en onderhoud computers en Website bouwen. Onze cursussen Creativiteit zijn zeer uitgebreid en onderverdeeld in: Fotografie, Tekenen en schilderen, Kleding en naaien en overige cursussen zoals Bloemschikken, Papiermaché, Haken en Mozaïek. Natuurlijk hebben wij ook een groot aantal ontwikkelingscursussen, waarbij u kunt kiezen tussen intuïtieve ontwikkeling (bijvoorbeeld Chi Neng Qigong, EFT, Jn Shin en nog 14 andere cursussen) en persoonlijke ontwikkeling (o.a. mindfulness, communiceren, presenteren, zelfverdediging ....) Kennis, kunst en cultuur mag natuurlijk ook niet ontbreken. Denk daarbij aan filosofie, natuurkunde, kunstgeschiedenis, politiek, muziek, schrijven en vertellen, theater/toneel en koken. En dan ons bijzonder groot taalaanbod: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Indonesisch, Italiaans, Japans, Nederlands, Portugees en Spaans. Wij hopen van harte u te mogen begroeten als een van onze cursisten en wensen u veel plezier bij De Opstap!
Woningcorporatie 4
Sortering: laatst actief
Overig 33
Sortering: laatst actief
Informele groep 12
Sortering: laatst actief
Initiatief/project 33
Sortering: laatst actief
Zomerondernemer
Initiatief/project, Overig
Harriët Freezerlaan 19, Elst
Wil je eigen baas worden en een succesvol eigen bedrijf opzetten? Droom je ervan lekker geld te verdienen met een webshop, de zee van al het plastic te ontdoen, sluit je idee aan bij de food – health – of energy sector of heb je een ander fantastisch idee dat het leven van veel mensen leuker maakt? Pak nu je kans, meld je aan bij ZomerOndernemer. Zomer 2019, nu al historisch: de start van jouw bedrijf In 2019 gaat ZomerOndernemer voor de 10e keer van start in de Nederland en voor de eerste keer in het Rijk van Nijmegen. Met ZomerOndernemer kun jij jouw eigen bedrijf starten tijdens de zomervakantie. We starten op 9 juli 2019 met een driedaagse training. Deze training is de basis van het project, alle ins en outs m.b.t. het ondernemen komen aan de orde, zoals: ondernemerskwaliteiten, problemen analyseren en – oplossen, marktonderzoek, marketingtools, verkopen, netwerken en presenteren. Niet te veel theorie, vooral doen. We denken lekker outside-the-box, zonder grenzen. Na deze driedaagse training volgen 4 terugkomdagen waarin we workshop en lezingen aanbieden en je individueel coachen in het vervolmaken van je ondernemersplan. We leren je verschillende ondernemersvaardigheden verder te ontwikkelen, als denken in kansen, doorzetten, vertrouwen in jezelf en proactief zijn. Ook bouw je aan een regionaal netwerk, we introduceren het Nijmeegse Economische Ecosysteem, je leert veel nieuwe mensen (ondernemers) kennen en wordt gekoppeld aan een zakenvriend/vriendin. We sluiten ZomerOndernemer op 15 augustus feestelijk af met een super toffe kick-out! Iedereen is welkom en jij presenteert hier jouw bedrijfsidee aan familie, vrienden, lokale ondernemers, sponsoren, stakeholders en de pers. De eerste training die geen geld kost, maar oplevert!
Dorp/wijk 21
Sortering: laatst actief
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.