Alzheimercafé Overbetuwe sluit het seizoen af met een fuif

Alzheimer Café Overbetuwe

  • 39 weergaven

Details

Dinsdag 11 juni 2024 van 19:30 tot 21:00 uur
Afgelopen
Kruisakkers 3, Elst

ELST – Omdat na het Alzheimercafé Overbetuwe van dinsdag 11 juni een zomerstop ingaat van twee maanden, sluiten de vrijwilligers bijna traditiegetrouw deze reeks van Alzheimercafés feestelijk af met muziek en dans. Muziek heeft een bijzonder effect op ons brein: herkenning en het werkt kalmerend. De avond is in handen van DJ Henk en vindt plaats in basisschool Stap voor Stap, Kruisakkers 3 in Elst.

DJ Henk brengt vanaf 19.30 uur gezellige en dansbare liedjes ten gehore. Iedereen, mensen met dementie, mantelzorgers, naasten en andere belangstellenden kunnen met de voetjes van vloer heerlijk bewegen op de muziek. Niets moet, genieten langs de kant en zittend in de stoel meedeinen is ook prima. DJ Henk vindt het altijd leuk dat u verzoekjes aanvraagt. Hij beschikt over een brede tijdloze collectie: van Abba tot Frank Sinatra, van Elvis Presley tot de Cats en van Neil Daymond tot Queen. De vrijwilligers zorgen voor lekkere hapjes en wat te drinken. De avond duurt tot 21.00 uur.

Meefuiven?

Dan graag wel even van tevoren aanmelden. Dit kan via het mailadres: of telefonisch bij de coördinator: 06 363 24 778.

Dorp
Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg, Zetten
Voor wie
Volwassenen, Senioren
Waar
Elst
Waarover
Muziek / dans / zang, Ontmoeten
Wat
(Netwerk)bijeenkomst
Geschikt voor mensen met een beperking
Ja

Reacties

Over de organisator

Alzheimer Café Overbetuwe
Het Alzheimer Café is een initiatief van Alzheimer Nederland. Er zijn zo'n 300 Alzheimer Cafés in Nederland. In Overbetuwe bestaat het AC...... Lees meer