Boekpresentatie door Klaske Bakker in Bibliotheek te Elst

  • 200 weergaven

Details

Zaterdag 25 juni 2016 van 11:00 tot 12:00 uur
Afgelopen
Europaplein
6662 Elst, Nederland

Op zaterdag 25 juni a.s. van 11.00 tot 12.00uur zal schrijfster Klaske Bakker vertellen over de totstandkoming van haar pas verschenen verhalenbundel 'Blauwe tongen' in de Bibliotheek aan het Europaplein te Elst. Ook zal ze een van de verhalen uit het boek voorlezen.

Liefde is een overkoepelend thema in dit boek en daarbij speelt de verwarring en onzekerheid die dit gevoel met zich mee kan brengen een belangrijke rol. De verhalen neigen soms tot een sinistere ontknoping, maar even zo vaak naar een onverwacht gelukkig einde.

Na de presentatie is er onder het genot van een kopje koffie gelegenheid om vragen te stellen en om samen van gedachten te wisselen over de verhalen en over wat schrijven voor je kan betekenen.

Klaske woont in Elst. Er zijn diverse verhalen van haar verschenen in verhalenbundels. Blauwe tongen is haar debuut. Het boek is verkrijgbaar bij alle ( internet)boekhandels of te bestellen via uitgever Elikser, ISBN 978 90 8954 841 2

Aanmelden voor de boekpresentatie in de bibliotheek is niet nodig. Je bent van harte welkom!

Over de organisator

Klaske Bakker
Ik schrijf verhalen en boeken, waarbij ik met name geïnteresseerd ben in de innerlijke belevingswereld van mensen en hun relatie tot anderen.... Lees meer