Onsoverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

NL Doet in OostermeintOostermeint-nog-mooier, het bosje van SBB, We hebben een afwisselend programma, met maaien, wilgen trekken, en wilde peren en mispels planten!

De Oostermeint is een bosje van SBB dat in het kader van de ruilverkaveling rond 1980 is aangelegd, en waar wel het een en ander gebeurd is. Zo is er een poel aangelegd, waar we opschietende wilgjes gaan trekken en aan de rand walnoten boompjes gaan poten. En we hebben 10 jaar geleden een fruitbomencirkel aangelegd, waarvan we de rand willen verlevendigen met wilde peer, mispel en kers. Binnen in de cirkel moet er gemaaid worden! En natuurlijk nemen we ook de tijd om ons heen te kijken en lekker soep te eten en thee te drinken. Neem zelf goede schoenen, en een boterham mee.

Om 12 uur beginnen  we..Met vriendelijke groet, Leo Starink, voorzitter stichting Overbetuwe Groen Natuurlijk 06 37403725

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.