4-WEEKSE CURSUS MINDFUL WALK - ONLINE

Lifefullness Coaching

359 weergaven
Details
Dinsdag 26 januari 2021 tussen 20:00 en 21:00
Over 8 dagen

Een goede gezondheid is belangrijker dan ooit. 

Een gezonde leef- en denkstijl, voldoende ontspanning, bewegen en verbondenheid en contact op een veilige manier dragen bij aan weerbaar lichaam en geest.

Daarom is deze speciale online mindful Walk cursus ontwikkeld. Het combineert de basis ABC van vitaliteit. Ademhalingstechnieken, Breintraining (Mindfulness) en cardio training in de buitenlucht. (bewegen zonder prestatiedruk.)

De cursus is Corona proof en voor iedere wandelaar geschikt. 

De cursus bestaat uit vier weekthema's (modules) (looptraining, ontspan & ademhalingstechnieken, focussen, loslaten) met meer dan 35! oefeningen en opdrachten gebaseerd op Mindfulness en de laatste inzichten uit de leefstijl geneeskunde. Ook ontvang je verdiepende theorie en wekelijks een 'huiswerk' mail. Wekelijks kun je deelnemen aan een online coachcall van 1 uur die begeleid wordt door Mindful Walk instructeur Sabine Jansen.

Zo kom je gemakkelijk met plezier in beweging en versterk je je weerbaarheid in je eigen omgeving, op jouw tijd doelgericht, maar zonder prestatiedruk. De oefeningen nodigen echt uit om naar buiten te gaan.


Met deze cursus heb je een wandeldoel, even tijd en aandacht voor jezelf, plezier, minder stress, meer energie en een fitter lichaam en geest, veilig contact met anderen.

Heb jij zin in een nieuwe, verrassende ervaring en op een leuke manier je gezondheid verbeteren of je goede voornemens te behalen?

Schrijf je dan in voor een Mindful Walk - ONLINE cursus. We starten eind januari.

Klik op onderstaande button voor meer informatie en aanmelden.

Dorp
Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg, Zetten
Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waar
Gemeente Overbetuwe, Driel, Elst, Herveld - Andelst, Heteren, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk / Loenen, Valburg en Homoet, Zetten - Hemmen, Elders
Waarover
Gezondheid, Ontmoeten, Recreatie / ontspanning, Sport / bewegen / spel
Wat
Workshop, cursus
Over de organisator
Lifefullness Coaching
LIFEFULLNESS COACHING helpt mensen en bedrijven stap voor stap bij het vinden en volhouden van een gezonde leefstijl. Door het aanbieden...... Lees meer