Zaterdag 11 dec '21 Voedselbankactie in alle supermarkten in Overbetuwe en Bemmel

  • 688 weergaven

Details

Zaterdag 11 december 2021 van 09:00 tot 17:00 uur
Afgelopen

Deze actie wordt georganiseerd door de gezamenlijke geloofsgemeenschappen (Molukse, katholieke en protestantse kerken), de Rotaryclubs, Interact en Stichting Leergeld uit Overbetuwe en Bemmel.

Alle supermarkten in Overbetuwe en Bemmel doen mee. Naast de Jumbo, Albert Heijn, Aldi en Lidl zijn dit ook de Coop en Supermarkt Valburg.

Samen zorgen we ervoor dat op 11 december de gehele gemeente Overbetuwe en Bemmel in het teken staan van een grote Voedselbankactie bij de aangesloten supermarkten.

Doet u dit jaar (ook weer) mee als vrijwilliger? 


Uw bijdrage voor de Voedselbank Overbetuwe op 11 december

Juist in deze tijd wordt er steeds meer beroep gedaan op de Voedselbank. Op zaterdag 11 december kunt u naast uw eigen boodschappen bij uw deelnemende supermarkt ook iets kopen voor mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Dit mag van alles zijn en iets dat past bij uw portemonnee. Ook artikelen uit uw voorraadkast kunt u deze dag bij ons inleveren en natuurlijk uw DE-punten.

Uw bijdrage is van harte welkom. Wij zorgen ervoor dat de actie corona-veilig wordt georganiseerd en dat de artikelen die u koopt bij de Voedselbank worden afgeleverd. Een financiële bijdrage kunt u storten op  NL61Rabo0104083255 tnv van de Voedselbank onder vermelding van Voedselbankactie 11-12-2021.

Dorp
Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg, Zetten
Voor wie
Alleen mannen, Kinderen, Alleen vrouwen, Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waar
Gemeente Overbetuwe
Waarover
Bouwen, Buurt en leefbaarheid, Duurzaamheid / energie, Eten / drinken, Financiën, Gezondheid, Goede doelen, Kind / jeugd / jongeren, Kunst / cultuur, Muziek / dans / zang, Natuur / dieren, Ontmoeten, Recreatie / ontspanning, Religie / spiritueel, Sport en bewegen, Veiligheid
Wat
Actie / opruimen etc., Evenement / feest / markt
Geschikt voor mensen met een beperking
Ja

Over de organisator

Wichert Van Olst
Wichert heeft nog niets over zichzelf geschreven.