Ontdek een van de bloemrijke akkerranden van Overbetuwe en Lingewaard

Gemeente Overbetuwe

  • 173 weergaven

Details

Zaterdag 24 september 2022 van 13:00 tot 14:30 uur
Afgelopen
Tobbenhofsestraat
Elst, Nederland

Bent u geïnteresseerd in dieren, planten en bloemen? Kom dan op zaterdag 24 september het rijke leven in een van de akkerranden van Overbetuwe en Lingewaard ontdekken. Er staat een team van deskundigen klaar van wie u van alles leert over de vogels, insecten, planten en bloemen in de akkerranden. U mag bloemenzaad mee naar huis nemen, leert zaadbommetjes maken en er is een prijsvraag voor kinderen.

De middag ‘Bloemrijke Akkerranden ontdekken’ is voor iedereen, een leuk gezinsuitje dus! Het programma duurt van 13.00 tot 14.30 uur. Het startpunt is aan de Tobbenhofsestraat in Elst, tegenover nummer 16. Zorg voor geschikte kleding: mogelijk krijgt u namelijk vieze handen en schoenen.

De bloemrijke akkerranden zijn een project van de gemeenten Overbetuwe en Lingewaard, in samenwerking met ANV Lingestreek en agrariërs, ondersteund door de provincie Gelderland. De akkerranden zijn afgelopen voorjaar gezaaid samen met de kinderburgemeesters. De huidige kinderburgemeester van gemeente Overbetuwe, Thijmen Wien, is ook aanwezig op 24 september.

Dorp
Elst
Voor wie
Alleen mannen, Kinderen, Alleen vrouwen, Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waar
Elst
Waarover
Buurt en leefbaarheid, Natuur / dieren, Recreatie / ontspanning
Wat
Workshop, cursus, Evenement, feest, markt, Actie, opruimen etc

Over de organisator

Gemeente Overbetuwe
Gemeente Overbetuwe... Lees meer