Kunst in ’t Knooppunt: Expositie van kleurrijke schilderijen

  • 61 weergaven

Details

Donderdag 23 maart 2023 van 10:00 tot 12:00 uur
Afgelopen
Molenhoekplein 2, Valburg
Terugkerende activiteit
Wekelijks op dinsdag en donderdag tot en met 25 mei 2023

Van maart tot en met mei 2023 exposeert Craig Martin zijn nieuwe schilderijen en collages in het MFC ’t Knooppunt te Valburg.

Craig Martin woont en werkt in Elst. Hij experimenteert graag met verschillende materialen, vormen en mixed media waarbij het creatieve proces centraal staat. Het is de intuïtieve overgave aan het onbekende, geleid door ervaring en emotie. Vanuit de chaos ontwikkelen zich nieuwe kunstwerken.

In deze expositie worden ook zijn nieuwe collages getoond. Met de materiële kwaliteiten van papier en de handelingen van het verscheuren en opnieuw in elkaar zetten ervan bouwt hij aan nieuwe vormen. 

Ook laat Craig Martin zich sterk inspireren door de natuur. De natuur is ook constant in beweging, oneindig aan het verscheuren en opnieuw aan het creëren door de seizoenen heen.

MFC ’t Knooppunt is geopend op dinsdag- en donderdagochtend van 10.00-12.00 uur, op dinsdag- en woensdagavond van 20.00-22.00 uur en tijdens alle activiteiten.

Molenhoekplein 2, Valburg, www.knooppuntvalburg.nl.

Informatie over exposities .

Dorp
Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg, Zetten
Voor wie
Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waar
Valburg en Homoet
Waarover
Kunst / cultuur, Ontmoeten, Recreatie / ontspanning
Wat
Tentoonstelling
Geschikt voor mensen met een beperking
Ja

Over de organisator

Kunstroute Valburg
Tweejaarlijks evenement in de 3e week van Juni waarin Valburgse kunstenaars hun ateliers openen voor publiek met een expositie van hun werk. ... Lees meer