De Betuwe heeft er weer een nieuw en bijzonder streekproduct bij. Wijngaard Keulenhof heeft een Parelwijn ontwikkeld, gemaakt van onder andere Muscaris druiven. Deze Parel van Elst is een witte mousserende wijn, uitstekend te drinken bij bijzondere gelegenheden. Vanwege de komst van de nieuwe Parel van Elst zijn er twee speciale ‘parel’proeverijen op Eerste en Tweede Paasdag. Belangstellenden zijn welkom op zondag 17 en maandag 18 april tussen 13.00 - 17.00 uur op de Mussenbergstraat 5 tussen Elst en Valburg.
De Keulenhof is een 19-eeuwse familiebedrijf in de Betuwe waar vroeger vooral appels, peren, kersen en pruimen werden geteeld. De laatste jaren maakt het bedrijf een nieuwe ontwikkeling door. Sinds 2017 zijn ruim 4000 wijnstokken geplant van vier verschillende soorten druiven: Sauvignac, Souvignier Gris, Muscaris en Cabernet Cortis. Alle wijnen worden gemaakt met veel respect voor de natuur vanuit de gedachte dat een gezonde omgeving de beste druiven en de lekkerste wijnen oplevert. De nieuwe parelwijn is de vierde Betuwse wijn die door Wijngaard Keulenhof is ontwikkeld in aanvulling op drie eerdere prijswinnende wijnen.