OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Zin in een volkstuin in Elst? Kom kijken op de open dag! - zaterdag 14 maart

  • 241 weergaven


Bent u hobbytuinder en op zoek naar een stukje grond om uw eigen groente en fruit te verbouwen? Dan is een volkstuin wellicht iets voor u! Aan de Platenmakersstraat in Elst ligt een volkstuincomplex. Dit wordt beheerd door Gemeente Overbetuwe. Het complex telt bijna 70 percelen van verschillende grootte. In het nieuwe seizoen 2020 komen er weer enkele stukken beschikbaar voor verhuur. De huurprijzen variëren van 25 tot 75 euro per jaar. De percelen worden uitsluitend verhuurd aan hobbytuinders.

Wij zoeken naar mensen die woonachtig zijn in Elst, voldoende tijd hebben om regelmatig in hun moestuin te werken en interesse hebben om mee te doen aan gezamenlijke activiteiten, zoals het onderhoud van de paden of de jaarlijkse champostactie.

Op zaterdag 14 maart van 14.00 uur tot 15.00 uur houden wij een open middag voor belangstellenden. Daarvoor kunt u zich aanmelden via Doe dit uiterlijk 10 maart! U krijgt dan een persoonlijke uitnodiging voor de open middag. Op de open middag krijgt u een rondleiding over het complex en zullen andere tuinders uw vragen beantwoorden. Alleen als u zich vooraf via e-mail heeft aangemeld kunt u in aanmerking komen voor een volkstuin.

bron: gemeentepagina

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.