Maak kennis met de buurtverbinders


Welkom!

De buurtverbinders van Overbetuwe heten je van harte welkom op deze site. Wij zijn enthousiaste inwoners van onze gemeente. Ons doel is om te laten zien wat er allemaal in onze dorpen te beleven valt en wat er te halen en te brengen is.  

Samen met de inwoners van de dorpen en wijken in Overbetuwe vullen we dit online dorpsplein met mooie verhalen, vraag en aanbod, prikbord advertenties, leuke evenementen en ga zo maar door.    

Wie zijn de buurtverbinders:  

Kijk ook op Buurtverbinders Overbetuwe voor onze berichten over activiteiten.

We vinden het leuk als je na het lezen van onze spelregels je profiel aanmaakt en meedoet! Dan kunnen wij en alle deelnemers van OnsOverbetuwe ook jou leren kennen. 

Daarnaast willen we ons team van buurtverbinders graag versterken met meer mensen. Hieronder staat wat nodig is om buurtverbinder te kunnen worden.

Het profiel voor buurtverbinder

Het online dorpsplein OnsOverbetuwe is ingericht volgens het concept van mijnbuurtje. Bij iedere buurtsite van mijnbuurtje is de buurtverbinder de verbindende kracht. Je helpt buurtbewoners bij het gebruik van de site, stimuleert deelname en houdt actief een oogje in het zeil. Daarnaast onderhoud je contacten met bewoners, bedrijven en organisaties in de buurt. Je zorgt voor een levendige community en dat er steeds meer mensen meedoen. Kortom: je levert een goede dienstverlening aan de gebruikers van OnsOverbetuwe.

De ideale buurtverbinder woont in de wijk en is open, leergierig en nieuwsgierig. Je helpt mensen graag en vindt internet leuk en interessant. Ook schrijf je graag af en toe kleine stukjes tekst. De buurtverbinders helpen natuurlijk ook elkaar.

Ben je enthousiast geworden? Wil je meer informatie? 
Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Is deze omschrijving helder en volledig? Mis je iets? Is er iets veranderd of heb je een andere op- of aanmerkingen, mail dan naar

Dank je wel.

Hartelijke groet
De buurtverbinders