Ondersteuning en vragen


Onze contactpersoon voor alle sport- en beweegaanbieders uit Overbetuwe is Barbara Burghard. Ze is aanspreekpunt voor alle sport- en beweegaanbieders in Overbetuwe.

Om  het maximale uit uw vereniging te halen, is vraaggericht werken ons speerpunt. Barbara komt en blijft graag met u en uw sportvereniging in gesprek om uw wensen en behoeften te bespreken.

Zij kan bijvoorbeeld:
- advies geven over het vrijwilligersbeleid,
- uw vereniging helpen bij het opzetten van een activiteit en/of evenement,
- uw vereniging in contact brengen met andere verenigingen en/of organisaties uit het netwerk van Overbetuwe Beweegt.

Mocht zij de ondersteuning niet kunnen bieden dan zoekt zij voor u uit welke organisatie deze expertise in huis heeft en brengt uw organisatie daar ook mee in contact. Heeft u vragen of heeft u bepaalde ondersteuning nodig? Neem dan contact op met Barbara door een mail te sturen naar

Vrijwilligers te kort?
Bent u opzoek naar vrijwilligers voor diverse klussen of werkzaamheden op of binnen de vereniging? Neem dan eens een kijkje op de website Helpeninoverbetuwe.nl. Daar kunt u oproepen plaatsen voor het aanvragen van vrijwilligers voor uw organisatie.

Nieuwsbrief
Maandelijks stuurt Overbetuwe Beweegt een nieuwsbrief met nieuwtjes, tips en interessante informatie naar sport- en beweegaanbieders in Overbetuwe.
Via de onderstaande link kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.
>> Aanmelden nieuwsbrief

De nieuwsbrieven van 2023