Ondersteuning en vragen


Onze contactpersoon voor alle sport- en beweegaanbieders uit Overbetuwe is Barbara Burghard. Ze is aanspreekpunt voor alle sport- en beweegaanbieders in Overbetuwe.

Om  het maximale uit uw vereniging te halen, is vraaggericht werken ons speerpunt. Barbara komt en blijft graag met u en uw sportvereniging in gesprek om uw wensen en behoeften te bespreken.

Zij kan bijvoorbeeld:

  • advies geven over het vrijwilligersbeleid,
  • uw vereniging helpen bij het opzetten van een activiteit en of evenement,
  • uw vereniging in contact brengen met andere verenigingen en/of organisaties uit het netwerk van Overbetuwe Beweegt.

Mocht zij de ondersteuning niet kunnen bieden dan zoekt zij voor u uit welke organisatie deze expertise in huis heeft en brengt uw organisatie daar ook mee in contact. 

Heeft u vragen of heeft u bepaalde ondersteuning nodig? Neem dan contact op met Barbara door een mail te sturen naar


Vrijwilligers te kort?

Bent u opzoek naar vrijwilligers voor diverse klussen of werkzaamheden op of binnen de vereniging? Neem dan eens een kijkje op de website Helpeninoverbetuwe.nl. Daar kunt u oproepen plaatsen voor het aanvragen van vrijwilligers voor uw organisatie.


Nieuwsbrief

Maandelijks stuurt Overbetuwe Beweegt een nieuwsbrief met nieuwtjes, tips en interessante informatie naar sport- en beweegaanbieders in Overbetuwe.
Via de onderstaande link kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Ook vindt u op deze pagina de meest recente nieuwsbrieven.

>> Aanmelden nieuwsbrief

>> Nieuwsbrief januari 2022
>> Nieuwsbrief oktober 2021
>> Nieuwsbrief september 2021