Desembrood is terug van weggeweest. Goede lunchrooms en restaurants serveren steeds vaker desembrood. Ook bij thuisbakkers zie je een stijgende trend om desembrood te bakken. Desembrood is niet alleen veel lekkerder, maar ook beter verteerbaar en gezonder. Brood waar echt smaak aan zit omdat het de tijd krijgt.
Wil jij ook je eigen desembrood leren bakken? Geen platte pannenkoeken, maar mooi luchtig brood met een heerlijke knapperige korst. Meld je dan aan voor onze gezellige workshop desembrood op zaterdag 20 mei.
Op deze dag doorloop je alle stappen van het maken van een brood. Van het maken van een starter tot het vormen en bakken van het brood. In de middag is er een heerlijke lunch en aan het einde van de dag bakken we de broden af in onze hout gestookte oven. Je gaat naar huis met een unieke ervaring, een berg aan praktische tips, recepten, lesmateriaal, je zelf gebakken brood en een actieve starter waar je zelf mee aan de slag kan.
Ovengoud
Ton (ovenmeester) en Hetty (bakker) zijn enthousiaste thuisbakkers. Zij bakken sinds oktober 2021 om de zaterdag biologisch desembrood aan huis.
Voor aanmelden, interesse en informatie mail of bel of what’sapp 06-54641971. Kan je 20 mei niet, maar heb je wel interesse, stuur dan een berichtje naar Ovengoud.
Dames en heren, E I N D E L I J K is het dan zover: de kaartverkoop van onze theatershows van 9 en 10 mei is van start gegaan. Wil jij "We've got the music" ook niet missen, zo...
De markt staat bekend om de brede mix: van antiek en curiosa tot brocante, huisraad en kleding. Ook voor kleine snuisterijen en decoratieve items is er volop keuze. De editie i...
21 november 2025140 weergaven
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.