OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

High tea voor nieuwe bewoners goed geslaagd

  • 657 weergaven
  • 2 reacties


Gisteren, zaterdag 13 april, hadden de buurtverbinders van Ons Overbeutwe een high tea georganiseerd voor nieuwe bewoners uit Overbetuwe. Er was een grote opkomst: 35 mensen sloten aan. Nieuwe bewoners uit Oosterhout, Zetten, Valburg en Elst genoten van een gratis high tea. Renate van Thee van Toen https://theevantoen.weebly.com/ had de heerlijke hapjes gemaakt. Een aanrader want jong en oud gaven complimenten aan haar bakkunst. Mooie gesprekken, verbindingen en ideeën kwamen nasr boven. Een geslaagde middag. Foto's zullen ook nog in de krant te vinden zijn want die waren ook aanwezig. Voor ons was de dag zo geslaagd dat hij zeker nog herhaald gaat worden dus hou de site in de gaten. Heb jij goede ideeen voor je buurt of wil je ons helpen met het organiseren van activiteiten? Neem dan contact op door een mail te sturen naar

Deel dit bericht!

Reacties

Truus Huizinga
17 april 2019

Het was een prettige kennismaking en gezellig .
En er waren heerlijke hapjes niet te vergeten , dank je wel Renate.
Wij hebben veel mensen gesproken, iedereen met zijn verhaal. We sluiten ons graag aan bij een volgend samen zijn of een activiteit dat plaats zal vinden.
Het helpt zeker om Je thuis te voelen in de Overbetuwe.
Vr. Groet Koos en Truus

Renate Buitenhuis
21 april 2019

Dank jullie wel en nogmaals van harte welkom in onze mooie gemeente! Warme groet van Renate van Thee van Toen.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.