Onsoverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Leonie ondersteunt op secretarieel en organisatorisch gebiedLeonie de Olde heeft van haar passie haar beroep gemaakt en van een baan een bedrijf. Ontzorgen en organiseren ligt in haar bloed. Moet je niets van paperassen weten, gaan bij de gedachte aan papier- en schrijfwerk je haren overeind staan of liggen je kwaliteiten simpel weg op een ander vlak? Dan kun je Leonie inschakelen voor ondersteuning. 

Wie ben jij? Omschrijf jezelf in één, twee zinnen. 

Mijn naam is Leonie, woonachtig in Elst en als er iets geregeld moet worden sta ik vooraan! Ik ben een echte doener met veel enthousiasme en gezelligheid. Ontzorgen en organiseren zit in mijn bloed.

Wat doe je? Diensten / Activiteiten 

Ik ondersteun druk bezette ondernemers op afstand als VA (virtual assistant) maar ook op kantoor als freelancer. Dit alles op secretarieel -, organisatorisch - en online gebied. Een kleine greep uit mijn werkzaamheden: beheer agenda en mail, sales support, beheer social media, nieuwsbrieven, draaiboeken opstellen, organiseren bijeenkomsten enz.

Wat is je doelgroep? / Wie zijn je leden? 

Druk bezette ondernemers die heel graag werk uit handen willen geven zodat ze meer tijd, rust en focus krijgen. Taken waar zij zich liever niet mee bezig houden, daar word ik juist blij van, een mooie win win dus! Daarnaast richt ik mij op organisaties die tijdelijk extra handjes nodig hebben. Bijvoorbeeld tijdens verlof of een project.

Voor de bewoners van welk dorp ben jij/is je organisatie actief? 

geheel Overbetuwe

Vertel een anekdote over een leuk klanten-/cliënten-/ledencontact: 

Mijn 1e opdracht als zelfstandige was die mooie klus waar ik in dienstverband ook een en ander voor had georganiseerd en waar mijn hart ligt: ontwikkelen en groei. Een mooiere 1e klant kan ik me niet bedenken. Ik hoop dat er nog vele zullen volgen!

Welke tip geef je aan onze lezers mee? (kennis uit je vak, voor het dagelijks leven of must see/must be in Overbetuwe) 

Ben je een druk bezette ondernemer? Ga voor jezelf eens na hoeveel tijd jij besteedt aan niet declarabele uren. Wellicht kun je die werkzaamheden juist uitbesteden zodat jij meer focus en rust creëert! Ik help je graag!

Contact

Leonie de Olde Virtual Assistance & Office Support

Gele Lis 8, 6661 LG Elst

https://www.leoniedeolde.nl/ 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.