Onsoverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Vakantie voor ouderenHet leuke aan ontmoetingen is dat er altijd verhalen of informatie boven komt. Zo was ik gisterochtend in de bibliotheek in Elst. Er komt een man van in de tachtig waar ik goed mee kan praten. En hij vertelde me over zijn geplande vakanties van 2019. 

Ik was benieuwd en vroeg naar de organisatie. Er zijn namelijk vast meer mensen op leeftijd die graag nog op vakantie zouden willen gaan. Maar hoe doe je dat als je bijvoorbeeld hulp nodig hebt met het aankleden of medische zorg?

Dit is een organisatie die reizen organiseert voor ouderen:

"Allegoeds Vakanties

Op vakantie gaan…Dat is alles van thuis even achter u laten en u in gezelschap van anderen volledig laten verzorgen, leuke uitstapjes maken en doen waar u zin in hebt. Kijkt u hier ook naar uit? Er zijn bij Allegoeds Vakanties mogelijkheden genoeg, ook als u begeleiding of zorg nodig heeft in uw dagelijks leven.

Vakanties met zorg voor ouderen

Onze slogan ‘Nooit te oud voor vakantie!’ maken we graag waar. Hoe we dat doen?:

  • Al onze (deels aangepaste) accommodaties zijn met zorg gekozen
  • Als u wilt kunt u thuis worden opgehaald.
  • We kunnen u assisteren om evt. (thuis)zorg en/of hulpmiddelen aan te vragen
  • Onze vrijwilligers staan met veel plezier voor u klaar.

Kortom, alles wat u nodig heeft voor uw vakantie kunnen we voor u regelen. 

Allegoeds Vakanties biedt volledig verzorgde en kleinschalige vakanties aan voor ouderen. Om al onze gasten een zo prettig mogelijke vakantie te bezorgen, hebben we onze vakanties aangepast aan de zorgbehoefte. Er zijn vier verschillende categorieën (A t/m D). Op deze manier krijgt u altijd de zorg die u nodig heeft!

Tijdens alle vakanties is een team van vrijwilligers aanwezig om u te begeleiden en de zorg te geven die u nodig heeft. Ook is het mogelijk om thuiszorg op uw vakantieadres aan te vragen. De begeleiding van de vakanties is aangepast aan de zorgcategorie."

bron: https://www.allegoedsvakanties.nl/