Onsoverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Zwerfafval OverbetuweOp 6 april gingen een aantal vrijwilligers op pad om zwerfafval op te halen in Elst. Dit was een gezellige bijeenkomst met een goed doel. Ook een aantal buurtverbinders van Ons Overbetuwe deden hier aan mee. Toen wij ongeveer een half uur bezig waren kwamen we bij de Aamse plas aan. Daar aangekomen zagen we een bijzondere dumpafval. Een aantal flessen gevuld met een vaag goedje en een aantal grijze vuilniszakken lagen aan de kant van de plas. Dit konden we niet meenemen. 1 van de andere vrijwilligers die deze ochtend meededen tipten om dit te melden bij de politie Overbetuwe op facebook (pagina heet ook Politie Overbetuwe). Binnen een minuut kregen we reactie dat ze er naar zouden kijken. Inderdaad na een paar dagen toen ik terug kwam op deze plek was alle afval weggehaald. Een goede service!

Op zaterdag 18 mei gaan we weer met een groep vrijwilligers op pad om Elst schoon te maken van 9.30 uur tot 11 uur. Vind je het leuk om mee te doen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar


Deel dit bericht!

Reacties

Marion Bulthuis
10 mei 2019

De nieuwe datum van zwerfafval ophalen is 18 Mei ... Marjon van Klaveren.. terug in de tijd lukt niet he, lol.

Marjon van Klaveren
11 mei 2019

Aangepast Marion. Bedankt voor je alertheid.

Marion Bulthuis
11 mei 2019

Samen zijn we sterk he, tot volgende week

Henk Dries
20 mei 2019

In Driel was zaterdag 11 mei ook de Drielse Zwerfvuilbrigade weer actief > We verzamelden ca. 50 kilo blikjes en flesjes.

Marion Bulthuis
20 mei 2019

Top Henk, flink wat gewicht, jullie zijn al meer ervaren in Driel he. Klasse!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.