OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Monice Kool-Boksman

Ik werk als ambulant hulpverlener met jonge gezinnen. Mijn kwaliteiten zijn luisteren, advies geven maar vooral de cliënt in hun eigen kracht zetten. Ik heb veel ervaring met jeugd

Over Monice

Buurt pluspunten
Er zijn in elst veel activiteiten in de buurt van de Dorpsstraat. Winkels voor ieder wat wils. De mensen zijn aardig en helpen je als dat nodig is.
Werk
Ik werk als ambulant hulpverlener bij gezinnen. Ik werk vooral met ouders die tegen problemen aan lopen tijdens de opvoeding. Daarnaast ben ik in mijn eigen bedrijf inzetbaar als zzper. Andere bedrijven huren mij in om cliënten te begeleiden in hun leerproces. Met als doel om alles weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen doen in hun dagelijks leven. Mijn grootste ervaring ligt bij de jeugd met lichte en zware problematiek. Mijn kracht is dat ik een open persoonlijkheid ben. Ik luister naar mijn cliënten en laat ze in hun eigen kracht staan. En daarnaast ondersteun ik waar nodig. Mijn website is nog de maak. Maar bel me gerust voor meer informatie. www.positivecare.nu
Vrije tijd
Ik heb als hobby dat ik kapster ben en heb een salon aan huis. Dit is soms een uit de hand gelopen hobby.. maar ik vindt het heerlijk om mensen nog mooier te maken dan dat ze al zijn. Ik ben blij als mijn klant ook blij is. Daarnaast ben ik moeder van 2 meiden, als moeder probeer ik te genieten van hun en van mijn gezin. Roller derby is mijn lust en mijn leven. Ik heb mijn passie gevonden voor rolschaatsen en geniet ervan om ook even geen moeder te zijn of bezig te zijn met werken.

Pagina's

Berichten van Monice

Monice heeft nog niets gedeeld.
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.