Onsoverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Kasteel Doornenburg PR

Kasteel Doornenburg is een echt familiekasteel waar men heerlijk een dagje met de familie en kinderen kan vertoeven. Wilt u het kasteel beter leren kennen dan zijn onze rondleiding

Over Kasteel Doornenburg

Buurt pluspunten

Ook in de directe omgeving zijn er volop activiteiten zoals een speeltuin en prachtige wandel- en fietsroutes. Uiteraard kunt u na afloop in onze herberg uitgebreid nagenieten onder het genot van een hapje en een drankje.

Werk

Afgezien van educatieve- en recreatieve doeleinden, kunt u op het kasteel een grote verscheidenheid aan bijeenkomsten boeken, zowel privé als zakelijk. Of dit nu een huwelijksvoltrekking of een productpresentatie betreft, wij hebben voor elke gelegenheid een passende oplossing en nemen u indien gewenst zoveel mogelijk ‘organisatiestress’ uit handen.

Vrije tijd

Er bestaat de mogelijkheid om vrijwilliger te worden.

Meer informatie

U kunt het kasteel (de hoofdburcht) alleen middels een rondleiding bezichtigen. De voorburcht (de binnenplaats) van het kasteel is vrij toegankelijk en daar bevinden zich de koffiekamers en het terras van de herberg. Het kasteel is door het grote aantal trappen niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Honden zijn niet toegestaan in de hoofdburcht met uitzondering van blindengeleidehonden en officiële hulphonden. Buiten de rondleidingen, is het kasteel (de hoofdburcht) gesloten.